Followers

Sunday, December 16, 2012

~Masa Keboringan Melanda lagi~

Assalamualaikum para readers sekalian? how are u? apa khabar? ne how ma?? erk betul ke? hehehe.. Alhamdulillah semoga anda, anda, dan anda di luar sana sihat selalu.. Amin..

Macam mana kehidupan korang di luar sana? sebok ke? keje, study dan bla..bla..bla... Mesti buzy macam saya ni kan. Almaklumlah bergelar student, amik MASTER plak tuh? memang sebok je la memanjang tapi update FB hari-hari cuma nak menaip panjang-panjang entry ni je malas!! Ye sangat malas olls!!! Kahkahkah Memang pemalas giler nak menaip ne, naseb bek nak taip saimen laju jer..

So dalam masa dua minggu ne dah nak masuk tahun baru (masihi) ni ape dah azam korang yang lepas dah makbul atau belum termakbul? hehe cecite sikit... Kalo saya, yang betul termakbul ialah niat na sambung study saya dah tercapai, alhamdulillah.. Begitu juga kedua my lovely bapa & mummy yang selamat menjadi tetamu Allah kali ini untuk menunaikan rukun Islam yang ke-5.. Alhamdulilah..
Jadi the next azam will hope akan berjaya dalam pelajaran saya sekarang ne, In shaa Allah, dipanjangkan umur dimurahkan rezeki dapat lah habis dalam setahun lagi.. Sekarang ni minggu-minggu akhir kuliah. awal bulan 1 nanti dah mula exam olls.. Sangat-sangat mengerunkan laa nak exam final ne, MASTER ni tak boleh nak main-main lagi taw :) Harapnye bagi la perubahan pada diri saya ne tuk berubah supaya rajin-rajinkan diri hari-hari menghadapa buku.. :) Ada sedikit ke"liat"an di situ.. Huehuehuehue~~

Krimas ne I balik HOMETOWN!! yeah amatlah tidak sabar untuk berjumpa dengan my Lovely Family yang jauh berada di seberang lautan sana yeah... Hujung tahun ne ada kenduri rumah kaka, adik pon balik, kaka pon balik saye pon HARUS la balik jugak!! Dapat jumpe juga my new naphew lagi.. Hehehe 

SABAH!!!! Here i come!!! 

Possing gediks!!

lalalalalalalala
Adios olls~~

No comments: